Ceremonia de învestire a prefectului județului Botoșani, Sorin Cornilă

Ceremonia de învestire a prefectului județului Botoșani, Sorin Cornilă

Astăzi, 11 februarie 2022, a avut loc, în sistem de videoconferință, Ceremonia de învestire a prefectului județului Botoșani, Sorin Cornilă.

Mesajul domnului Sorin Cornilă, cu ocazia numirii sale în funcția de prefect al județului Botoșani:
”Domnilor subprefecți,
Doamna președinte,
Domnilor parlamentari, primari,
Distinși invitați,
Stimați reprezentanți ai presei,
Jurământul depus astăzi și încrederea acordată de Guvernul României prin numirea mea în funcția de prefect al județului Botoșani este pentru mine un angajament onest de a vă reprezenta cu bună credință pe dumneavoastră și pe toți cetățenii județului.
Sunt tânăr și am suficientă energie ca, împreună cu fiecare dintre dumneavoastră, să îmbunătățim performanța administrativă a organismelor publice din județul nostru printr-o colaborare eficientă și transparentă.
Provin din mediul privat. Întreaga mea viata profesionala a funcționat după parametri antreprenoriali precum:
  • eficiență
  • capacitate de decizie rapida
  • indicatori preciși de performanta.
Va asigur de toată disponibilitatea mea și că voi acționa public cu deplina transparenta în activitatea administrativa pe care o voi desfășura.
Voi fi un partener de dialog și de colaborare cu structurile și organizațiile societății civile și voi pune cetățenii în centrul preocupărilor Instituției Prefectului.
Voi folosi toate pârghiile instituționale pentru a veni în sprijinul fiecărui cetățean din județul nostru atunci când drepturile sau libertățile sale sunt amenințate sau încălcate.
Așadar, va indemn sa nu ezitați sa-mi semnalați situațiile în care intervenția mea ar fi necesara.
Sunt un om de acțiune și de echipa iar acest lucru îl știu bine cei care ma cunosc. De aceea am convingerea ca, împreuna cu domnii subprefecți și cu colectivul de aici, voi construi un parteneriat puternic care va produce rezultatele așteptate în cel mai scurt timp.
Îmi propun să reprezint cu cinste funcția de prefect al județului Botoșani și sa acționez pentru îndeplinirea obiectivelor din programul de guvernare, sa colaborez cu cele mai bune intenții cu toți primarii județului Botoșani.
Din funcția de prefect voi acționa respectând legea și principiile care mi-au ghidat viata și cariera profesionala pana astăzi:
-Transparenta, Eficienta și Responsabilitate
Vreau să adresez câteva mulțumiri.
În primul rând! vreau să-i mulțumesc domnului deputat Costel Șoptică pentru susținerea fără echivoc arătată.
Mulțumesc colegilor din PNL pentru încrederea acordata ca sa-i reprezint în aceasta onorantă funcție.
Vreau sa le mulțumesc tuturor celor care au fost lângă mine în demersurile mele, care mi-au acordat susținere și încredere, în viața personală și în viața publică.
Nu în ultimul rând îi mulțumesc domnului Dan Nechifor pentru tot efortul depus în activitatea pe care o încheie astăzi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.